За нас

GRIT е дигитално издание, изпълнено с умни четива по най-разнообразни теми, до което определено си струва да се докоснете.

Достъпът до него е лесен, приятен и напълно БЕЗПЛАТЕН – чрез email абонамент, а прекрасните мигове в петък сутрин – гарантирани.

Кои сме ние?

GRIT е проект, изпълнен с вдъхновение и емоция. Тук сме не просто, за да ви информираме, а за да ви осигурим нужната доза вълнение, за която някак все по-рядко хората откриват време в забързаното си ежедневие.

GRIT не е просто обикновен нюзлетър.

Той е начин да си подарите неповторими мигове на разнообразие, изпълнени с позитивизъм, които да бъдат специален завършек на работната ви седмица.

Каква символика се крие зад името ни?

В психологията GRIT е положителна песъчинка, непознаваща черта, основана на постоянството на усилията на индивида, съчетано със страстта към определена дългосрочна цел или крайно състояние.

Е, както сигурно се досещате, точно в това се корени и нашето вдъхновение.

Какво може да очаквате от GRIT?

Ние ще споделяме с вас най-важните новини и събития, които са се случили тази седмица по света, но най-вече ще се насочим към тези на родна земя, за да получат нужното внимание, което заслужават.

GRIT е мястото, където ще можеш да получиш своята доза мотивация и вълнение за предстоящия уикенд, под формата на предложени от нас събития, из цяла България, които си заслужава да бъдат посетени.

Да не забравяме и специалното интервю всяка седмица. То ще бъде на различна тематика, спрямо нашия гост, на когото ще му бъдат зададени кратките 5 въпроса, с които ще трябва да успее да разкрие философията си по дадената тема.

p.s. Ако си от любознателните, жадуващи повече новини не само в петък, винаги можеш да ни последваш в Instagram, където ще споделяме опит и качествени истории, които си заслужава да бъдат чути и видяни.

За да подкрепиш нашето творчество и да получаваш повече от нас, може да ни помогнеш да развием нашата GRIT аудитория, канейки твоите приятели, семейство или колеги чрез твой уникален линк.

В последствие ще се запознаеш с нашата посланическа програма чрез която ще имаш възможността да спечелиш множество награди.

Псст..ще ти издам, че си имаме VIP community и таен подкаст...не го очакваше нали?